Thursday, November 28, 2013

Minyak Wangi FREE!!!!!!!

Salam korang,
saje je nak blagak kt korang ni..
hehheheee jeng jeng jeng..

aku menang Perfume Taylor by Taylor Swift...weeehhhoooo..
al-kisahnye aku saje je masuk contest yg blogger Mia Suraya ni buat..
hehheheee aku buat pantun :)
so, korang tau la betapa hebatnye pantun aku sampai boleh menang perfume :)

jom tgk gambar :)
semalam aku suruh despatch opis tolong amikkan kat opis NUFFNANG :)

tadaaaaaa......ni lah dia, sape nak bagi FREE kan, 50ml lagi..

cantik kan botol dia? heheheee suka suka suka

bau dia mcmana?
serious, sebijik mcm bau perfume dubai yg aku jual tu weii..
sebijik mcm bau "RAUDHAH"..
hahahaaa, so sesape yg nak pakai minyak wangi taylor swift ni, tp tak mampu nak beli..meh beli kt aku, PERCAYALAH! sebijik mcm bau minyak wangi dubai "RAUDHAH" yg aku jual..
aku tak tau sape yg ciplak sape ni wei...

whatever pun, THANKS alot MIA SURAYA & NUFFNANG :)
al-hamdulillah, Rezeki aku murah lagi...

9 comments:

  1. waaa tahniah anna dpt hadiah perfume lg...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe tulah kak zura..rezeki..join contest tu pun sbb suka2 jerk..x sangka plak boleh menang :)

      Delete
  2. rajinnya buat pantun hahahahhahah
    jeles ...

    bape hengget minyak wangi raudhah tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe pantun suka suka je...sekali menang plak..

      RM10 je sebotol..hahahaaa

      Delete
  3. Oh wow taylor swift's ^^
    Congrats!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waiting for your new update xD

      Delete
    2. hahhahaaaa entry saya banyak yg merapu jerk :) kih kih kih

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

bg laluan yang cun komen dulu!..=,='