Wednesday, February 1, 2012

WEDDING GUESTBOOK

Salam manis HaiBEAUTIFUL semua...=)
Da lama sangat SYE x buat entry baru..ala, sibuk sgt lah..
hehehheheee....




Dengan rasminya hari ni SYE nak beritahu yang SYE ada buat bisnes kecil2 kecilan =)
iaitu GuestBook ( GB ), idea ni datang drpd Ms. Azreen & Sharil ( Suami ) drpd Kad Kertas Kahwin, korang search jerk kt Facebook k..



Al-Hamdulillah, bila da ada customer yang beli, baru lah SYE berani nak publish kt Blog ni =)
Tak delah kreatif mana, tp SYE cuba buat yg terbaik & SYE sentiasa belajar & terus Belajar utk buat yang terbaik =)



Kepada Semua Customer yg telah memberi kepercayaan utk terlibat dalam menghasilkan sesuatu utk Big Day korang, thanks bebanyak SYE ucapkan =)


Ni lah dia hasil2 nya....layan gambar ni k..



1) Ni bukan GB yg pertama SYE buat, tp ni adalah GB utk customer SYE yg ke-2
     
      Rosnawati & Rosmi Khairul
      Mereke memilih tema colour Biru





  




2) Ni GB utk Tun Harris & Nor Khazira
     tema colour Black & White


















3) GB utk Hezlin & Irwan
     Tema colour Purple, tp yg ni pelik sket coz diaorang x nak reben atau sebarang hiasan,
     SYE risau takut x cantik, jadi Sye TAMBAH reben kt mukasurat pertama sebagai penyeri..=)
     Haruslah ada reben2 bagai ni, klu xde rasa cam x lengkap plak...=)


















4) GB ni special sket, coz SYE buat untuk junior masa sekolah menengah dulu..uhuhuhuuhuhu..
     Special Sponsor ok...Cuba Check Blog beliau ni maizatul akma

     Tema colour hitam & putih & oren..ahahahhahahaaa














ha nilah dia junior yang da langkah bendul..errrr senior dia ni belum kawwen lg..ahakssss.....;-p








5) GB ni x sempat nak amik gambar nama customer..errrrrrr...da lupa pn ye jugak..ahahahhaaaa
     Nantilah Sye updated semula k..kena check dlm diari dulu...=)

     Tema Colour Purple =) cute sgt colour ni..kakak shukeeeeeee =)














6) GB ni untuk Niffkiman irman & Marlia
     tema colour pink polka dot..comel sgt..design ni customer yang pilih sendiri..
     oleh kerana simple sgt, SYE telah pun menambah reben kt mukasurat pertama..hahahahhaaaa
     haruslah ada reben bagai..barulah lengkap..
























7)  GB ni untuk Syazrin & Syaza, sweet sangat =)
      Colour tema Purple polka dot...sweet sangat =)















4 GB dlm 1 hari? sakit pinggang mak nokkkk! ahakksss...



8) Yang terbaru, baru je siap tadi, untuk Wan & Illy,
     Tema colour : Sweet Pink =)


belum binding lagi

 
wan & Illy 12.02.2012


after binding wire-o, sweet kan?






mukasurat hadapan







bagi yang berminat untuk order, boleh hubungi SYE di :-


anna@shapadu.com.my
FB - anna tan sri hashim
FB - Kad Kertas Kahwin (boleh order bunting / kad kahwin / kanvas dan mcm2 lagi..harga mmg berpatutan)
012-384 6447 / 016-3117 566