Instagram

Sunday, July 31, 2011

hanya kerana $$$

salam manis haibeautiful =)

 arini SYE nak cerita pasal citer sedih...tp bukan cerita SYE tp cerita DYE (mrBF)..
 DYE (mrBF) sgt terkilan coz hilang $$..wlupn x banyak tp ttp terasa..
 yelah kan..bukan senang nak cari $$..bila dpt tau hilang mcmtu jerk mmg ar terasa sedihnyer..
 pagi2 lg da bangun pegi kerja, balik plak dah malam..hari2 mcmtu hanya kerana utk mencari $$ rezeki yang halal, SYE pun ada membantu jugak, siap buat part time lg..nk cari $$ lebih ( nak cepat kaya )..tup2 dapat tau hilang mcmtu jerk,mmg sedih sangat lah!..siapa yang amik $$ tu wallahualam..hanya ALLAH yg mengetahuinya..

sampaikan DYE (mrBF) xde mood, pagi2 lagi da call n send SMS kt SYE..tp mcm biasalah, SYE ni jenis tido mampos..langsung x sedar..bila terjaga jerk tgk ade sms drpd DYE (mrBF)..

"da bgon col sye..sye nak mgadu..sedih sgt2" - msg drpd DYE (mrBF)

 SYE mmg terkejot beruk, ingatkan de pape yg berlaku kt DYE (mrBF)..bila dpt tau SYE pun sedih sgt..dan berharap org yg amik $$ tu, tolonglah jgn buat mcmtu lg..bukan senang nak cari n dapatkan $$ ni..smpai bpeluh2 kerja 1 hari pn blum tentu dpt sebanyak $$ yg dah dicuri tu..SYE & DYE (mrBF) redha jerk dgn apa yg terjadi..mungkin ada hikmah disebalik semua ni & siapa tau lepas ni kami akan diberikan oleh ALLAH rezeki $$ yg berlipat kali ganda drpd yg sedia ada..Amiinn =)



                                         mgkin lepas ni dpt rezeki iphone4..ha ha ha sape tau kan!

Friday, July 29, 2011

tak jumpa rindu lah!

salam manis haibeautiful =)

 mesti ada yg geligeleman nak muntah bila baca heading tu kan? ha ha ha..
 opsss...baca smpai habis dulu then baru lah komen..org bijak pandai cakap don't judge a book by it cover!..
 actually arini nk citer pasal org2 yg SYE mesti nk jumpa hari2 =) ahaksss!!!!
 mals nk sembang byk! jom layan sumer pix ni..
 nilah dia insan yg SYE mesti nk jumpa hari2..x jumpa rindu lah!





 CUTE kan diaorg semua...sehari x jumpa confirm rindu ha ha ha =)
 inilah dia muhamad arrayyan imran & muhamad andzar imran

 wassalam =)

kenapa haibeautiful?

salam manis haibeautiful semua =)

mesti u'olls semua nak tau kenapa SYE guna nama haibeautiful utk blog ni? xde nama lain ke? camgeli je dengar..ha ha ha over la tu..
 SYE guna nama haibeautiful ni coz ni ayat memula DYE (mrBF) guna masa chatting kt FB (utk mengorat SYE)..*blushing *-*..nampak benor kan PLAYBOY nyer..ha ha ha
 SYE tau yg SYE ni x beautiful pun..but btol kata matluthfi CANTIK itu subjektif..lgpun semua makhluk ciptaan TUHAn itu kan cantik2 belaka =) so, jgn rasa rendah diri hanya kerana dikatakan tidak cantik, kerana cantik itu hadir dr DALAM diri kita sendiri =)
berbalik semula pd cerita kita td, sye pn tertarik dgn ayat haibeautiful ni..lgpun cambest je kan ayat haibeautiful ni..org yg marah pn akan tersenyum bila dgr ayat ni..x percaya? cuba u'olls gunakan ayat ni utk memujuk GF/WIFE u'olls yg sedang marah/merajuk..cnfirm berkesan..tp ayat ni xsesuai digunapakai utk kaum ADAM =) ha ha ha nanti campelik plak bunyinya..=)
 dan kerana ayat ini jugaklah SYE mula berkawan & berkenalan ngan DYE (mrBF)..he he he 
kepada DYE (mrBF) thanks coz hadiahkan sye BB ni..( BROADBAND bkn blackberry )..so, dptlah SYE habiskan masa senggang SYE dgn berBLOGging..
LUV u..XoXo...
 wassalam..

haibeautiful 1st day & 1st entry =)

salam manis haibeautiful girl diluar sana =)


finally tercipta jugak HAIBEAUTIFUL blog ni =) bknnyer COOLblog okey..
 biasa sgt dok follow org lain nyer blog akhirnya pada tarikh 29.07.2011/4.20AM tetiba dpt ilham nk start blogging plak..dah bosan ngan FB kot..ha ha ha..drpd masa terbuang kt mall or meroyan x tentu pasal, lebih baik habiskan masa ngan berBLOGging ni plak..
SYE slalu baca & follow BLOG org lain..seronok =) mariaELENA, cikepal , jejari runcing, miss independent, diena riecka ( both of them is my frenz diena n ekin ) n byk lg la..
one day tu my sister BF tanya,
sisterBF : " kakna xde BLOG ke?"
pastu SYE jwb..
SYE : "xde..suka baca BLOG org len jerk, tp belum terbuka hati nk buat BLOG sendiri..ha ha ha "
sisterBF : " hahaha mcm2 jelah kakna ni "
 lgpun SYE ni malas sket nak menaip, even nk text msg kt DYE pn malas jgk..ha ha ha lg2 kalo HP canggih touchscreen bagai, lg la malas..susah betol nk mengetouch ni..al-maklumlah sye ni corot I.T sket..ha ha ha
merapubagai lah plak..anyway salam manis haibeautiful kt u'olls semua..=) selamat membaca..
wassalam..
wailal liqo' =)