Wednesday, January 14, 2015

January 2015 dan Banjir.

Assalammualaikum semua.
ni 1st entry aku untuk tahun 2015 yeay....
apa perancangan korang ye utk tahun 2015 ni?
mcm aku, lately ni aku busy dengan misi bantuan banjir.
aku dah dua kali ke kelantan.
1st aku pegi kg limau kasturi area gua musang.
2nd aku pergi area kuala lrai, manik urai sampai ker pasir mas.
insyaallah jumaat ni aku akan ke kg limau kasturi sekali lagi untuk misi bantuan banjir yg ke- 3.

Alhamdulillah.
rakyat malaysia ni memamng pemurah dan perihatin semuanya.
Alhamdulillah. syukur Ya Allah.

insyaallah Next Week aku akan travel.
kalini ke Luar Negara. jauh sikit drpd Malaysia.
insyaallah jika umur panjang dan ada Rezeki aku akan kesana.
kemana? surpriseeeee.......

so, mmg aku busy dengan Misi Bantuan Banjir & Preparation untuk travel ke luar negara.
Passport aku dah settlekan sabtu lepas.
masya Allah.. 7 jam aku menunggu utk Passport aku settle.
huhuuuuu...
lega sangat bila buku merah aku tu dah bernyawa.
mula lah gatal je kaki nak merayap nanti.
tp awal2 da kena warning.. hahahahaaaa
baiklahhh.. saya takkan buat2 lupa dengan janji saya ye.....













pasal misi bantuan banjir. aku bg teaser dulu....... nnt aku buat full entry untuk banjir.



yang penting buku merah kakna dah bernyawaaaaaaaaaa....yahuuuuu....
jom jalan jalan... :)