Instagram

Friday, April 27, 2012

J.U.M.A.A.T


Aku mmg selalu tunggu JUMAAT,
Penghulu segala Hari,
Hari yg penuh dgn barakah!
hari yang menandakan esok ( Sabtu & Ahad ) aku CUTI..
hahahahhaa mmg aku selalu menanti2 kan hari JUMAAT ni..
so, salam JUMAAT kawan2...=)



Thursday, April 26, 2012

Appreciation Dinner @ Grand Dorsett!


Malam tadi aku ada attend Appreciation Dinner @ Grand Dorsett Subang.
Dinner ni sempena menghargai semua kakitangan & Badan2 yang terlibat & bersusah payah bagi menjayakan
Karnival Hari Shapadu 2012..
fuuuhhhh..senafas je aku menaip benda ni sume...
wahahahaaaaa....



Tema Dinner ni WHITE & JEANS
mmg simple & santai je lah..
Aku x beli baju baru pun..pakai pe yg ada jerk..
lagipun da last minit, malas nak susah payah mencari itu ini..hehehheee
lgpun aku mmg byk baju yg berwarna putih jerk..















banyak kan gambar Qashreena yg aku amik..hehehehee
Qashreena ni menceriakan majlis :-) seronok tgk telatah budak kecik ni..
hehehheeeee & u know what? Qasreena really love's to EAT :-)
berselera je klu nmpk makanan :-)











































Finally!.......dapat snap lesung pipit Qashreena :-)
































ok, aku tau korang semua suka tgk gambar drpd membaca kan? penat aku menaip mcm karangan ni..haishhh

oh, aku mmg ada 1 FAV PIC ..hehehee sukeeeeee sangat

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


TADAAAAAAAAAAAAAAAAAAA........



Ala...Tomey nyer Qashrina....:-)