Instagram

Thursday, January 10, 2013

tahun baru, B.A.B.Y pun baru....

Salam..
tajuk kemain lagi kannn..
auuuwwwwww iolls suke sangat uolls...
dapat BABY baru..
aku x request pun, tapi dpaat..nilah dia rezeki...
hahahahhaaaa...
cantik je kt mata aku skang ni..
comey jerk...
alololololo......

mesti korang tertanya2 kan apa dia..
yelah haku x kawen lagi..haku bujang trang tang tang..
wlupun usia da semakin meningkat..
haisssshhhhhhhhh...

BABY yg aku maksudkan tu adalah..
jeng jeng jeng....





hehehehheeee.....desktop baru...
aku aritu request hard disk baru jerk..sebab hard disk lama rosak..
pastu aku dpaat laptop utk sementara waktu..
penat aku nak bawak kehulu kehilir..
hahahaaaa...berat plak tu..
tup tup kelmarin si azri budak I.T tu tunjuk kt aku desktop baru..
hati aku berbunga2 riang..senyum smpai ke telinga..
tp depan si azri tu aku buat muka belagak jerk...padahal dlm hati..
melompat2 uolls.............hahahhahaaaaa

okey brand desktop ni DELL optilex 7010
aku bkan tau sangat bab2 I.T ni, aku buta I.T..hahahaaaa
korang google jelah ye...




dia boleh pusing jd mcm tablet plak aku tgk..tp dlm versi gersagi..ahhahaaaaaa
boleh adjust tggi rendah..itu je yg aku tau..yg lain korang ggole la sendiri..
k lah..aku nak membelai2 baby baru aku ni..
disebabkan aku suka ngan baby baru ni....
aku up sekeping lagi gambar dia..
hahahahaaaaaaa..................



gambar aku kornag nak jugak ke?
hahahahaaaa....
tguu jap eh..







































aku ngah pilih gambar yg molek sket..



























kejap....



























nah, ambik gambar muka mintak pelempang aku ni.....hew hew hew hew












* best plak rasanya mengetuk keypad baru ni..ni yg rajin hari2 nak updated entry baru...huahuahuahua.....

2 comments:

bg laluan yang cun komen dulu!..=,='