Instagram

Thursday, January 17, 2013

entry S.E.P.A.R.U.H B.U.L.A.N

 *sticky post*
*please scroll down for new entry*



Salam..
hai..ada ke pembaca belog buruk aku ni?
hahahahaaa..
arini aku taknak sembang..
tapi aku nak jual barang.

aku ada jual custom made shawl HALFMOON ..
aka separuh bulan..
diulangi custom made..
sama je macam kat radiusite bagai..
tapi shawl aku murah sket..
pakai kain chiffon high quality la..
taste aku kan nak yg higgghhhhhhhhhhhhhhhh jerk

halfmoon aku agak labuh sket..
org yg size L & XL pun boleh pakai..
sebab still boleh cover aurat T**** korang tu..
heheheheeee....
kalau nak pakai tudung tu asset yg depan tu kena cover ye kawan2..


HALFMOON PLAIN



HMP 01
ELECTRO BLUE
RM 38 *INCLUDE POSTAGE
*sabah sarawak additional RM5 


HALFMOON RUFFLES


HMP 02
 GREEN 'JADE'
RM 38 *INCLUDE POSTAGE

*sabah sarawak additional RM5 






HMP 03
ELECTRO PINK
RM 38 *INCLUDE POSTAGE
*sabah sarawak additional RM5



HMP 04
CHOC CHAMPAIGNE
RM 38 *INCLUDE POSTAGE
*sabah sarawak additional RM5






HMP 05
MUSTARD 'LIGHT'
RM 38 *INCLUDE POSTAGE
*sabah sarawak additional RM5



HMP 06
DUSTY PINK
RM 38 *INCLUDE POSTAGE
*sabah sarawak additional RM5




HMP 07
BLUE TURQOISE
RM 38 *INCLUDE POSTAGE
*sabah sarawak additional RM5




HMP 08
BLACK
RM 38 *INCLUDE POSTAGE
*sabah sarawak additional RM5




HMP 09
PURPLE 'DARK'
RM 38 *INCLUDE POSTAGE
*sabah sarawak additional RM5





HMP10
GREY 'DARK'
RM 38 *INCLUDE POSTAGE
*sabah sarawak additional RM5





HMP11
ORANGE 'PEACH'
RM 38 *INCLUDE POSTAGE
*sabah sarawak additional RM5




HMP 12
CHOC COMBO 'DARK + ORANGE'
RM 38 *INCLUDE POSTAGE
*sabah sarawak additional RM5
sesiapa yang berminat, boleh email kat aku :-

Code shawl 
quantity
payment

anna@shapadu.com.my
oh! yang stay area SHAH ALAM, aku boleh C.O.D :-)
dapatkan segera sebab stock limited, lepas ni aku akan updated halfmoon lace+beading plak...nantikan :-) thanks kepada yang dah membeli dengan aku...



adios,
xoxo mmmuuaaahhh!

3 comments:

  1. wahhhhhh sangattttt cantik semuanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak dara.....auw....terharu baca, mak dara sudi tengok belog kiteww.......

      Delete

bg laluan yang cun komen dulu!..=,='