Instagram

Thursday, October 17, 2013

termakan godaan

salam semua..
aku ni bagi salam kt korang sambil tu telan air liur..
sebab, aku baru habis baca belog KAK ZURA LEE , dia share resipi Teppanyaki..
maunye aku tak terliur..
kak zuraaaa..bak mai sket teppanyaki tu hantaq kt menara HLA..
adikmu ini kelaparannnnnnn...

Ya Ampun..aku dah la ngah lapar..
pastu xde keje kt opis ni..
dari tadi aku melangukkkkkk jerk..
pastu lambat beno masa berlalu arini utk lunch..

so, apa lagi..aku belek2 fon terjumpa gambo masa aku makan teppanyaki kat midvalley ngan P's bulan lepas..
sobssssss..
telan air liurrrrrrrrrr lagi..
tp kan, aku ngah sakit gusi ni..
ah! persetankan sakit gigi ni..
aku tetap nak daginggggggggg teppanyaki itu..

ada sesapa nak belanja aku makan teppanyaki tak?


nama benda alah ni niko soba kot..rasa dia? hahaahaa sama mcm ko mkan maggie sup :) heheheheee

disaat aku upload gambar ni, merembes rembes air liur aku weiiiiii..laparrrrrrrrrrr





4 comments:

  1. Hoiiii !! Kau bukan buat rembesan air liur ko sorang. Dengan aku aku terjebakkkk !! Kahkahkah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye, aku tau ko kuat makan..tgk DP pun tgh suap makanan kan? kih kih kih

      Delete
  2. Replies
    1. nadiey..kannnnnnnnn..lapo...hehehheee arini misi lunch ada lah mencari abam2 bank rakyat utk dijadikan stock bakal somii..hehehehee

      Delete

bg laluan yang cun komen dulu!..=,='