Instagram

Sunday, March 6, 2016

Sembang Kosong #part2

Last time i madly deeply in love i rasa tahun 2010, yg i ingat masa FIFA worldcup. hahahaha
see nampak tak benda yang i betul2 tak nak ingat dah sebab i got my heart badly broken! 
after that tragic heartbreak, i sedar apa yg i buat before this salah! i was so wrong for being so in love, wrong for holding on for too long, for not moving on, for punishing myself ( after so many penipuan but i still forgive him!!! Hahahahaha Cinta mati kawan I cakap ), for not realizing what i truly deserve. sorry, Anna!. i dera diri sendiri. ( 5 tahun da berlalu 😁😁 )
After kejadian tragis frust menonggeng tu I jadi seorang yg sgt2 berhati2. Sampai I x sedar umur Makin meningkat but I x Penah Kenal or berkenalan dgn mana2 lelakiπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ n Mak I plak x Penah push I utk berkahwin. I love you Mak! Masa I frust menonggeng tu Mak I x Penah Tanya lgsung. Dia Jenis yg tak akan paksa anak2 dia bercerita. Cuma I nampak dia risau sebab I x lalu Makan. Klu boleh I xnak benda ni jadi Lagi Kat I. Sakit hati yg I rasa tu rasa dia macam hati I ni kena tembak dgn machine gun bertubi-tubi tanpa belas kasihanπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ hahhaha
Setiap org ada pengalaman msg2 rite?
Kawan2 I mostly semua da berkahwin n Beranak pinak. Kadang2 jealous tu mmg ada. Lagi2 bila tgk kwn2 updated pasal perkembangan anak2 dekat FB,instagram.
I je mereput sorg2 dekat rumah sambil tgk gelagat anak2 kawan I dekat FB n Instagram. Forever alone habis la. LOL!
I pun da lama x update blog sebab kekangan masa, I Malas nak menaip n I tak tau nak sembang apa πŸ˜‚
Tp lumrah manusia lagi2 perempuan, fitrah wanita utk dilindungi Dan disayangi.
I Jenis ego yg susah nak tunjuk rasa Sayang I, Mgkin I x tunjuk dengan kata2 tp perbuatan. Ada mcm2 Cara utk Kita tunjuk rasa Sayang tu. X semestinya kena ayat puitis bunga2 tiap masa..hahaha I pun rimas πŸ˜‚
I plak mmg Jenis kasar tp hati I lembut tauu! πŸ˜‚ kadang2 Kita tak sedar yang Kita secara tak sengaja suka n Sayang seseorang tu. Perasaan ni mungkin Kita boleh tahan n sekat tp Kita x boleh nak menipu diri sendiri. Siapa setuju Sila angkat tangan😁
Hey you! I da tersuka u Tanpa sengaja. I pun x tau Sejak bila. Alangkah seronoknya klu Kita boleh luahkan semudah ni. Lagi2 org yg Jenis ego ni dia tak kan Mudah nk tunjuk or luahkan perasaan dia. Dia akan tunjuk sikit demi sedikit. Come on la.. Klu org tu ada perasaan dia mesti perasan n dapat rasa kan... Melainkan jika org tu mmg x berminat or mmg BengapπŸ˜‚
I Pelik tgk lelaki or perempuan yg mampu nak bahagi kasih dengan ramai orang. Dlm erti kata lain curang. Sebab I bukan Jenis Pandai curang2 ni. Apatah Lagi nk kena bahagi kasih Sayang,nk kena cover Sana sini. Penat hoiiiiii...
Pesanan I pada semua, jgn Bagi harapan palsu. Lagi2 org lelaki, jgn Cuba main2 kan hati perempuan, jgn hanya tahu nk enjoy je tp xde niat nak halalkan hubungan tu sbb one day u akan bergelar seorang ayah,bapa kepada anak perempuan u. Apa perasaan u if anak perempuan u dipermainkan dengan org lelaki. Masa tu baru u akan tahu sendiri perasaan tu macam mana.
Eh, panjang pulak I sembang. πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚


Kita sambung sembang kosong #part3 plak ye.




1 comment:

  1. salam kenal.. bestnya tempat tu.. cantik sangat..kita follower 44

    ReplyDelete

bg laluan yang cun komen dulu!..=,='