Instagram

Tuesday, February 25, 2014

KOMUTER

salam
arini nak sembang pasal CABARAN
iaitu cabaran aku hari2 nak pegi keje.
aku guna Public Transport Komuter & LRT..
kalau pagi2 nak pegi keje mmg bersesak sesak dlm komuter.
habis sesak kt dalam komuter aku sambung balik sesak dalam LRT.
bau ketiak bangla,ketiak org perkara biasa
malah da lali kt hidung
bau mulut ,bau bawang putih semua pun dah lali
hahahaha
kadang2 tu sampai aku berfikir..
ya, allah kuat jugak dugaan aku nak cari rezeki Halal n nak bagi duit kat mak aku yg kt kampung tu..
kiranya bangga jugak sebab aku tough! hahaha
tapi kan...
ni lah kali pertama aku terkena macamni kat dalam komuter.


rasa nak tunjal je mamat ni..hahahahaaa...



6 comments:

  1. Hahaha kita sama ! Menggunakan public transport. Aku kalau kena macam ko kena tu. Aku tepis je weh kepala dia. Apa ingat bahu aku ni tilam vono ! Hahahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah weiii..sampai satu tahap aku da btol2 sengetkan badan da mcm nak baring..vongok btol...

      Delete
  2. akak dulu masa terlibat dgn projek kt pos msia HQ, setiap hari naik komuter sambil usung perut boyot.. tp bila dh masuk 8 bln akak drive gi keje..tk sanggup nak redah kesesakan dlm komuter lagi dh, masa tu pulak bulan poser..kenangan betol.. hhahaahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak zura? bila ingat balik mmg kelakar..mcm2 ragam ada..ana penah naik komuter yg btol2 da mcm sardin,terhimpit,penyek semua skali ada..ahhaahaa bau ketiak? dah laliiiiiiiiii..ahahahaa

      Delete
  3. Salam, nak tanya...weekend lrt sesak tak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. LRT saya rasa agak sesak jugak,sebab kebanyakan yg berjalan area KL diaorg lebih prefer LRT. if Komuter mungkin tak sesak.

      Delete

bg laluan yang cun komen dulu!..=,='