Tuesday, April 15, 2014

Shafanna Collection

hai semua.
aku baru je launching Shawl terbaru.
Shafanna Collection.
collection aku kalini tema dia, high quality tp harga berpatutan.
zaman sekarang ni, harga barang semua naik.
tapi dont worry tudung aku murah2 semua.
meh cuci mata..






ni antara color ada.
koleksi square shawl
45"
yang ni mmg fast selling.
aku da restock sebanyak 2 kali.
Alhamdulillah rezeki.





ni pulak antara shawl panjang yang ada.
:)
warna mmg menarik.
harga plak mampu milik..

shawl panjang n square shawl ni RM18 sahaja..:)
kain jenis cotton silk..
berat,lembut n mmg flowy la...:)




oh, Shafanna Collection pun ada keluarkan tudung awning lembut jugak. :)
apa lagi..
Fanpage FB : Shafanna Collection
instagram : Shafanna_Collection








2 comments:

  1. Nak aku promo , anta gambar dekat email tauuu. :D

    ReplyDelete
  2. cantik2 tudung ni..kain jenis tak nipis tp tak terlalu tebal just nice kan...

    ReplyDelete

bg laluan yang cun komen dulu!..=,='