Instagram

Tuesday, September 24, 2013

TCB :)

Assalammualaikum w.b.t..
tak jawab dosa, kalau jawab sayang :)

sekarang ni aku ada penyakit..
penyakit yg tetiba je datang kt aku..
penyakit rajin update BELOG..
heeeeeeeee....
biasa kan aku ni pemalas nak mampsssss..
konon-konon busy kennnn...
bajet macam retis, semua benda ko nak update..
bio laaaaa...ko hado? kih kih kih Gila Saiko aku ni.
ok stop.

siapa suka minum KOPI?
ataupun COFFEE..american sket..pffttt..
aku suka KOPI, tapi..
aku cuma minum kopi yang kat Setabak dan seadik beradik dengannya..
kih kih gile belagak..
aku tak gheti minum kopi cap hang tuah ke, kopi cik nah yg P's suka minum tu ke..
ntah, aku pun x faham dgn diri aku sendiri ni .

so, semalam disebabkan aku ngan P's tersalah naik train ( rasanya bukan salah kami, tp salah pihak KTM ), so P's decide utk bwk aku pi chill kat TCB, The Coffee Bean - KL Sentral.
sebab kami malas nak beratur n bsesak sesak kt sana utk tggu train yg betol.
aku mmg laaaaaaajuuuuuu je setuju..heeeee


 sementara aku tggu P's order air n makanan, aku kemho duluuuu...tp dalam versi POYO..kih kih kih
haiiippppp jgn gelak. Saiko kan aku?



 aku mcm da biasa minum cappucchino,mocha,caffee latte bagai..so, aku soh P's decide utk aku..P's tau taste aku mcmana.. klu aku suka maknanya aku akan minum smpai habis, klu aku x suka..P's tau nak buat pe..dia ar yg kena minum sampaaaaaaaaiii habis :)
semalam P's pilih Banana Choc with cream utk aku, n Double Choc utk P's..
thanks P's sebab aku mmg sukeeeee sangat..rasa banana yg x keterlaluan, choc yg x terlalu manis n ditambah ngan cream..mmg seimbang sgt rasa dia..sedaaaaapppppp...aku suka :)




 ko ingat aku sorang je yang Saiko? P's pun sama hokeyyyyyy...bajet je dua2 org minah ni..



 ok, semalam aku pilih nak makan Spicy Tuna Fettuccini..memang sedaaappp weh, mmg menepati piawaian citarasa tekak aku ni..thumbs up! mmg pedas...mmg panas mulut aku, aku kan x kuat sgt mkn pedas..perut aku kan mengada manja terlebih.


hahahaha disebabkan P's belanja aku, aksi gedik terlampau dikamera harus ada..hehehehehee







Last but not least, aku sempat snap gambo ni..

tix ni mmg murah n mampu milik, tapi kalau da kesana takkan nak tido dalam kehmah je wehhhhhh..
hahahahaaa masih belum mampu..simpan je dulu hasrat ni dalam hati ketat2..:)
agak2 ada org nak sponsor utk honeymoon aku nnt ok jgk..tp masalahnye siapa pengantin lelaki tersebut..pakwe pon xdeeeee......heeee ada sape2 boleh tlg carikan utk aku tak? hehehehee Gatallllll.. :p

2 comments:

bg laluan yang cun komen dulu!..=,='