Instagram

Thursday, September 20, 2012

R.E.H.A.T

Salam semua...

kebelakangan ni aku mmg busy..aku busy ulang alik IPOH, aku busy ulang alik balik Kampung
jumpa kak Nor ( MAK )..aku busy ngan hal opis..dengan open house segala bagai..aku buat2 busy..
sekarang pun aku buat2 busy..check itu, check ini..sebab tahun 2013 akan dipenuhi dengan aktivit2 jahat aku, iaitu..VACATIONSSSSSSS....hewhewhew..

sape yang xnak pergi bercuti ye dok? oh sebelum tu, aku sekarang ngah busy membodek boss kesayangan aku, utk mengSponsor ticket MotoGP..next month demam MotoGP da start weh....hewhewhewhew
aku jugak da booking "sesuatu" utk 11 january 2013 nanti....countdown bermula dari sekrg! ahahahaaa..
can't wait!!!!!!!!!!!! now just tunggu utk confirmation, pastu bayar..naah...mudah bukan? *petik jari

ahahahaaa..aku sebenarnya nak sembang pasal lawatan aku ke IPOH..tapi korang tau kan, aku ni busy & buat2 busy..malas type bagai..korg tgk gambar je boleh tak? ahahhaaaa..
ye, aku tau anak kak Nor mmg peMALAS...& aku nak bagitau IPOH mmg best..ahahahaaaaaa
apa yang best? biar aku je yang tau weh...

ok cekidaut!

sekitar lawatan aku ke IPOH..( gmbr x byk )







ye......aku ngan shayf memang TAMAK! ahahahaaaa




sekitar gambar Open House Shapadu 2013





mamat ni bukan buat keje, MAKAN je dia tau...






oh, aku busy..aku harus cepat! lenkali aku cerita lagi...*typelajulaju..
bye...
salam..
much love...
mmuuuaaahahhhhh!

2 comments:

bg laluan yang cun komen dulu!..=,='