Instagram

Thursday, May 3, 2012

That's Why...

Assalammualikum...


haritu aku jalan2 pi Damansara..
ye, aku memang kaki jalan sebenarnya,
tp dlm bebrapa bulan ni aku jarang berjalan..
duduk kt rumah jerk..
coz da boring pegi tempat yang sama jerk..




ahaks..
nak melancong $$ xde weh..
kot2 korang boleh sponsor aku molek jugak weh..
melancong pi korea ke ( korea saje.. ), australia ke, Jepun ke..hehehheee
 


last entry kan aki sibuk dok cerita pasal shopping sana sini..
so, brg2 yg aku beli aritu aku da rasmikan weh..
x menyempat kan...


aritu aku jalan sebab aku teringin nak makan satu benda ni..
Meatball..semua org cakap sedap..sedap..sedap...
bagi aku, sedap jugak lah, tp makan cepat jemu lah..
aritu aku beli yg 15pcs tu jerk..tu pun jenuh nak habiskan..nasib baik BF aku ada..thanks yang..:-)
aku beli meatball,mushroom sup,air mineral,roti 2 ketul & butter..semua sekali below RM20 n siap
dpt Voucher RM5 :-)
aku tau korang lebih suka tgk gambar daripada baca kan?
kecik ati aku..sentap tau...T__T

nah layan lah gambar sampai lebam..






light make up jerk...



rambut baru aku, baru je nak bela panjang tp aku dah rimas..cpt2 pi saloon potong rmbt..



Aku ngan BF aku..bajet hensem je mamat ni..ahahahaa



SWEDISH MEATBALL kesukaan ramai di IKEA






That's Why IKEA!
sebab aku teringin sangat nak makan MeatBall yg org sibok cakap sedap..sedap...




ni semua brg2 yg aku baru beli aritu..aku rasmikan time aku pi IKEA :-)










ok, aku chau dulu..
Assalammualaikum w.b.t

No comments:

Post a Comment

bg laluan yang cun komen dulu!..=,='