Instagram

Thursday, June 27, 2013

VACATIONS Checklist!

Salam semua.
kalau bab berjalan mmg laju je aku updated belog kennn..
kalau tak nanhado nye aku nak updateeee....

okeyh, aku ni kalau nak pegi bejalan kdg2 aku main redah jerk..
kadang2 mmg aku plan betul2..
bila da plan betul2 mmg aku akan pastikan semuanya okey.

contoh mcm skrg
aku nak bejalan ke sabah hujung tahun ni
tapi aku da sibok buat persiapan dari sekarang.
gila mengalahkan orang nak kahwin plak kan.
OVER!

ni checklist yang aku buat.
untuk BUDGET nanti aku buat 1 entry lain.


1) Flight Ticket         - done!

2) Hotel Kundasang    - done!

3) Hotel KK ( budget hotel )  - sedang mencari yg terbaik

4) Hotel KK ( Sea View )  - ada beberapa list hotel yg menarik

5) Transport     - sedang mencari kereta sewa

6) first aid ( traveling )

7) duit makan

8) duit Shopping

9) beg ( backpackers bag / luggage )



setakat ni, ini sahaja. kalau ada penambahan nnt aku akan update blog aku lagi.

sekian..


3 comments:

  1. Replies
    1. hahhahaaaa bioolllllaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh

      Delete
  2. Hai...!
    Elok rancang perjalanan dari awal. .. nti tak kelam kelibut kan...lagi pun mood holiday mmg kuat pembawakan nya haha..

    Tahniah..

    Jawapan yang betul.

    Kasik akak nama alamat dengan no tepon utk penghantaran hadiah yer.. klu ble kasik link fb atau twitter sekali..drop by info sumer kat entry baju tadi..

    :)

    ReplyDelete

bg laluan yang cun komen dulu!..=,='