Instagram

Wednesday, April 24, 2013

Entry Merapu tapi Boleh Percaya!

Salam semua...
aku tau aku jarang update blog..
sebab takde aktiviti terbaru..
heheheheee..setakat keluar jalan2 cari makan tu ade la...

okeyh, takpe..aku gagahkan kan gak cari bahan utk aku
kepochi pada korang semua...
sekarang aku dalam mood nak diet, sebab ujung minggu ni nak attend wedding member...
keh keh keh lagi 2-3 hari nak kenduri baru aku start diet..
mmg DIET hampeh kelaut!

okeyh, last week aku jalan2 ke Pavilion..
sumpah aku tak penah masuk Pavilion, so aritu 1st time..
aku datang sana sebab saje nak test Pavlova kat Ben's.

antara menu2 yg aku makan adalah :-


 1) ni P's yang makan. spaghetti





 2) ni aku makan, Spaghetti Olio..kosong je weh..spaghetti semata-mata..hahahhahahahaaaa





 3) Nacho




 4) ni la yang aku tunggu2..yg aku dok terliur jerkkk......Pavlova...
mmg sedap weh..crunchy gile..makan plak ngan berry & fresh strawberry & cream..mmg sedap sangat2...





5) P's minum Lemon tea





 6) aku minum blended Watermelon.






harga untuk semua menu diatas termasuk tax adalah RM100 ++...sekali sekala takpe..
bukan selalu, reward untuk diri sendiri & P's setelah penat bekerja.




gambar tuan tanah harus ada hokey.........






 dan juga P's....interperame secara percuma..kih kih kih



oh ye, sebenarnya entry ni buat untuk mempekenalkan produk terbaru Lilly Rose Collection.
seperti yg korang tau, aku ni rajin berbisnes, aku start drpd halfmoon, pastu aku jual Kerepek, biasalah, bila kita start meniaga sesuatu barang ni confirm ada org lain nak jual jugak. aku x kisah kalau jual kat tempat lain coz aku boleh ajar n tunjukkan camne cara nak berniaga. tp kalau ditempat yang sama mmg sentap jugak mak nokkk....
tapi bila berbalik soal rezeki, aku redha..mungkin rezeki aku banyak ni jerk, selebihnya rezeki orang lain..pape pun Al-Hamdulillah, syukur :-)


okeyh, aku ada jual perfume. perfume ni Original from Dubai. untuk permulaan aku start jual 2 jenis jerk..perfume ni Tanpa ALKOHOL & tahan lama, lebih daripada 8 jam.. kalau kat luar aku tengok harganya agak Mahal. Bau memang sangat harum :-) so, aku akan bagi harga perkenalan untuk batch pertama ni.

perfume ni UNISEX, tapi biasanya orang perempuan akan ambil HABIBI, manakala yang lelaki akan ambil RAUDHAH.



1) HABIBI
    3ml - RM10
*postage semenanjung malaysia kena tambah RM5
*postage sabah/sarawak kena tambah RM7




 2) RAUDHAH
     3ml - RM10
*postage semenanjung malaysia kena tambah RM5
*postage sabah/sarawak kena tambah RM7


bagi yang berminat boleh email or whatsapp aku. TAPI harga Perkenalan ni akan berakhir pada 05.05.2013....so, cepat dapatkan sekarang...:-)
yang nak beli secara borong pun boleh jugak. aku akan bagi special rate utk korang, jangan risau.


email : anna@shapadu.com.my
whatsapp : 012-3304584


thanks :-)

No comments:

Post a Comment

bg laluan yang cun komen dulu!..=,='