Tuesday, December 18, 2012

entry KAHWIN

Salam..
yes aku tau..aku mmg liat nak update belog buruk aku ni..
nak kata sibuk..tak jugak..
tapi lebih kepada MALAS
malas nak pikir idea nak buat entry apa, malas nak type pun ye jugak..

okeyh,
aku update lagi pasal kawen aritu..
ala pasal abg P's..


kalini belah lelaki plak, menyambut MENANTU..
tema hitam putih kuning ( perak sangat weh... )
buat kt dewan private high school..
tempat pun okey, x panas..


tema utk baju belah lelaki adalah GREY..
aku pun terlibat sama..auuwwww...





cantik tak kombinasi GREY HITAM KUNING MUSTARD?
okey, aku sangat suka..
design baju ni pun aku suka gak...1st time gak pakai baju mcmni...

makanan plak mmg tip top
sangat2 sedap...
aku suka sangat, mmg berbaloi lah ngan bayaran..

cuaca plak elok jerk..bila da siap2 semua, time nak balik barulah hujan turun selebat lebatnya..
syukur sangat2..kuasa allah..

tetamu yg datang pun ramai..aku x kenal pun....
sedara mara P's la yg ramai...
but, aku suka sangat..yelah, family aku x besar mana pun..
sedara mara pun x berapa ramai..
so, aku mmg suka sangat lah..bertuah sangat dapat join sebahagian besar family P's..
muka aku pun kan ada iras2 mamak jugak..hahahahaaaaa...
mata besar...
best memori ever lah... thanks P's, makcik, pakcik, abang, kakak, min n aqil & semua sedara mara P's..
love kat korang....












































kepada kedua pengantin abg shahid & fisya,
selamat pengantin baru, selamat menjalani kehidupan sebagai suami isteri, sentiasa bertolak ansur..
semoga bahagia sehingga ke jannah, & dikurniakan anak2 yg soleh & solehah...Amin..

to Makcik & Pakcik :-

thanks sebab bagi ana peluang utk join majlis wedding ni, makan sedap2, tempat tidur pun selesa :-)
makcik thanks coz bayarkan duit baju kat cik ton dulu..hehhehhe nanti da gaji ana bayar balik eh..:-)

Kakak :-

thanks kakak coz cantikkan baju ana :-) kitew sukee angat..hehehehehe nanti da gaji ana bagi duit upah eh...
nanti boleh la tolong lawakan baju raya ana sekali...

P's :-

thanks for being my BFF...together we share our joys n sorrow...Sharing is caring but sometimes sharing is annoying...hehehheheeee

min, aqil & sedara mara yang lain :-

kalau ada umur yang panjang, kita jumpa lagi k, mungkin masa wedding P's..hehehehehe P's sila cari jodoh cepat2...


okey, aku akhiri entry ni dengan 2 keping gambar ni..

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

*TANGAN DIDADA MATA KEATAS SANGAT2....HAHAHAHAHAHAAA
( silalah lempang aku.........)



2 comments:

bg laluan yang cun komen dulu!..=,='