Instagram

Wednesday, October 17, 2012

R.A.N.D.O.M

Salam semua....
aku mmg rajin updated blog kan?
rajinlah sesangat cik kiah oiiiiiii.......
mcm biasa, aku jadikan belog aku ni mcm tong sampah..
tempat aku lepas geram, tempat aku berjiwang karat, tempat aku tepek gambar2 aku yg perasan cunnnsssss tuuu..tempat aku report aktiviti2 jahat aku, tempat aku memadu asmara...hahahahaaaa
dan sebagainya...( kesian ko belog,aku gelarkan ko tong sampah ) ahahahahaaaa....
papepun i lap u belog ku sayang...

okey, jangan cakap banyak..
mari sini aku war2kan kat korang2 semua apa aktiviti yang aku buat minggu lepas..

JUMAAT - pagi2 aku da bangun utk temankan P's gi interview kat Empire ( subang )..
itu bermakna, hari jumaat aku CUTI..hehehehe thanks my lovely boss sebab tak pernah tanya nape aku nak cuti..dia akan sign jerk borang cuti aku..hehehee aku plak yg tanya dia kenapa taknak tanya sebab apa aku nak cuti hari jumaat..hahahahaa...best kan mcmni?

EHEM..EHEM..MISS SUZUKI

SEPERTI BIASA,AKU MMG JENIS PELUPA AKU PARKING KERETA KAT MANA!

lepas P's habis interview, aku terus bwk keta laju2 balik shah alam semula & menuju ke KTM Shah Alam.
sampai kat KL Sentral aku ngan P's x sempat nak beli tiket ETS pkl 2pm...so, aku ngan P's mencuba nasib check schedule Bas plak..Al-Hamdulillah aku ngan P's beli tiket bas ( aku lupa nama bas tu - silalah lempang aku laju2 sebab aku mmg pelupa ) pukul 2.50pm...
so, P's bwk aku naik LRT utk ke PUDU...ahahahaha seriously, aku mmg tak mesra public transport lgsung!
berpeluh2 aku utk sampai ke PUDU tu..haaiihhhhh! dasar org nak hidup senang je aku ni..
kenapa aku ngan P's rushing nak balik KUALE? sebab aku nak pi tempah baju kat cik Ton..hehehehehehe

aku sampai IPOH ( medan gopeng ) around pukul 5.30 ( P's ai menang hokey.... )..abg Jhonny depp yang jemput kami kat terminal medan gopeng ni utk hantar kami ke stesen keretapi ( sebab P's parking baby dia kat situ )..sebelum sampai ke stesen keretapi, abang Jhonny depp membawa kami makan Mee Kari yang mmg sedap..om nom nom nom....( seumur hidup aku, ni 1st time aku makan mee kari yang plg sedap T_T )

KLU KORANG PI IPOH, BOLEH LA SINGGAH GERAI NI K..MEE KARI MMG DIJAMIN SEDAPPPPP SGT2


TO ABG JHONNY DEPP THANKS SEBAB SGGP TGGU KAMI BERJAM2 & BELANJA MAKAN MEE KARI YANG SEDAP...


SABTU - pagi aku xde buat pape, tgk TV jerk..sebab P's kerja...around 1pm P's habis keje terus balik KUALE semula, mak P's masak kari kambing yang sedap..yummmyyyy....mcm biasa aku makan kari dengan kicap..ahahahahahaaa dasar anak kampung!...oh, dekat rumah P's aku makan mcm2...makan nasi lauk kari+kicap,blueberry cheese tart,pelam telur,pisang goreng+teh....ahahahhaaa burrpppp Al-Hamdulillah kenyang....
Petang, balik semula IPOH & terus pegi beli ticket ETS...nak tau aku jumpa sape? cekidautttttttttt.........




 HAHAHAHAAA...ABANG AARON AZIZ!!!

lepas puas jumpa abg AARON AZIZ, aku terus pegi HOTSPRINGGGGGGGG...........
HOTSPRING uolllsssss.....sorry lah gambar xde...aku mmg suka HOTSPRING..boleh cuci mata...mmg betol2 haku cuci mata...rasa cam nak muntah hijauuuuuuuuuuuu....
tak sanggup aku nak cerita wehhhhhhhh....eeeuuuuwwwwwww jijikssss.....balik je dari hotspring terus makan nasi goreng yang IJA masak, housemate P's..


AHAD - aku bangun pagi seawal 4.15AM...uhuhuhuhuuu...sebab aku kena gerak awal daripada IPOH, arini aku ada xtiviti perkelahan kat PANGSUN..company nyer xtiviti so aku mmg WAJIB pergi..diulangi WAJIB!...kesian kat P's sebab kena bangun awal pagi semata2 nak hantar aku pi stesen KTM..thanks P's..lap uuuu laahhhh....ngeee.....
aku gerak drpd IPOH pukul 5.05AM, sampai kat KL SENTRAL pkl 7.20AM, then aku terus naik KTM smpai kat PADANG JAWA dlm pkl 8.35AM, aku terus pecut pi OPIS utk konvoi beramai ramai.....oh, ramai la sangat kannn...fuuhhhhhh...mmg penat weh...
sampai je kat PANGSUN aku terus makan..hehehehee, then mainlah xtiviti2 sket..pastu berendam..pastu makan, berendam semula...hahahahaaa...









aku sebenarnya da penat, tak tau nak type apa dah..ahahahaa aku tensiiiii sebab kaki aku da belang 3 tingkat...huuhuhuhuhuuu....belang yg sebelum ni pun tak hilang lagi, dah tambah 1 belang lagi...haaiiihhhh...da lah TENSIIIIIIIIII...aku dibuatnya....






aku bertambah2 tensiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ngan SIMSIMI ni..ko tgk..aku da cakap aku x sayang dia, tp dia tetap berdegil..ahahahahaaaa LEMPANGLAJULAJU!










bye,
Mmmuuaahhhhhh!

No comments:

Post a Comment

bg laluan yang cun komen dulu!..=,='