Instagram

Tuesday, October 9, 2012

K.L.C.C uollss......

Salam semua...
apa aktiviti korang Weekend aritu eh?
aku? perghh..puas aku jalan2 sampai sakit tumit kaki aku,lenguh2 1 badan..
ahahahaaa sakit pinggang,bahu,betis,lutut..semua sekali la..Hover keeennnnnnn...
aku Jalan2 ngan Ms P's...hehehehehe

Aku da lama duduk kat Shah Alam, kan da dekat jerk ngan K.L..tp, masalahnya klu aku nak drive
dari Shah Alam ke K.L mmg x lepas la..aku tak tau Jalan..uhuhuhuuu
Public Transport? lagi la aku tak Gheti weehhhhhh.....
uhuhuhuuuuu...ye, aku mmg buta teknologi n buta kemudahan awam...

So, setelah Planning baik punya ngan Ms. P's..dia pun dtg le ke Shah Alam ...
From Ipoh - Shah Alam..so, aku pun dgn bermurah hati nak jemput P's kat KL Sentral uolllsss....
ahahahaaaa...Thanks kak ieda coz sudi tumpangkan ana sampai KTM stesen Shah Alam..
mcm biasa, aku pun beli tiket Shah Alam - KL Sentral...sampai sana aku terus jalan2 sementara tggu P's yg
kononnya akan sampai kat KL Sentral pkl 7.30PM..

sekali P's msg yg ETS Stuck kat manjung ( rasanya, ampun kalau salah ye P's )...
2 jam stgh stuck hokey.....so aku tggu P's drpd pukul 6.15pm - 10.30pm...
ahahahahhahaaa 4 jam tunggu..fuuuhhhh..korang tau aku buat apa? aku duduk...duduk...duduk..duduk...dan duduk kat tmpt yg sama sambil dgr lagu kt BB lagu yg da berulang2 entah berapa kali aku pun tak tau..
sampai btry BB aku flllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaattttt T_T

Miss. P's....( i have died everyday waiting for you......ahahahaaaaa )....
finally..almost 10.30pm baru P's sampai..masyaAllah....penantian itu satu penyiksaan..so klu punggung aku rata tapi lebar, aku tau lah aku nak salahkan sape..ahahahahahahhaa.. dush! dush!
so, kami pun laju2 amik train utk balik ke padang jawa ( shah alam )

keesokan hari plak, P's bawak aku pi jalan2 kat Mid Valley & The Gardens & KLCC....
naik Public Transport Uolllsssss......ahahhaaaaaa jakun jap aku...al-maklumlah..sebelum ni klu aku pi KL aku sggp drive redah jemmmmmmmmm....naik public transport serious senang..hehehheee cuma aku je yg tak tau....:-)..Jalan2..Makan2..Chit Chat..enjoy sangat2...

thanks P's belanja ai makan kat tony roma"s


MINT + COTTON CANDY...yummy...



thanks jugak sebab menuai ni kat MARKS & SPENCER


DAN INI JUGAKKKKK....:)

TEH NI MMG PELIIKKKK....

P's kata muka aku ni nak COMPLAIN jerkkk.............

KAKI AI KURUS....THANKS P's....


P's kata aku GATAL sbb pegang tangan dia...HELLOOOOOOOOOOOOOOOOO....ai kan manjewwwwwwwww...


SORRY MISS P'S I HAVE TO UPLOAD THIS...ahahahaa wink wink

KLCC UOLLLSSSS...jakun maaaakkkk...nokkkkkk...





MISS P's, thanks sebab bawak ai JALAN2 pusing keliling K.L...thanks jugak sebab tolong urut kaki ai yang lenguh2 ni..urut bahu yg lenguh sebab jalan2 jauh...hahahaaaa ai mmg x biasa jalan2 jauh ni..ai kan manjewwwwwwwww....ahahahhaahahaahaa....thanks jugak sebab belanja makan Tony Roma's, belanja jelly bean's marks n spencer (wlupun ai cuma hisap gula tp jelly dia ai buang ahahhaha), menuai mcm2 mknn kat marks & spencer, popcorn yg sedap kat KLCC tu..
thanks 4 everything la...appreciated sangat2...




XOXO,
mmmuuuuaaaaahhhhhhh!




P/S :
masa aku balik dari KL Sentral - Padang jawa, aku terlepas hentian pdg Jawa uolllssss...rasa nak nangis...
uhuhuuu nasib baik ada budak tu baik, dia bgtau " nnt akak turun kat depan,pastu tggu train dari klang, nnt akak jgn tlepas pdg jawa plak" then aku tanya..kena beli ticket semula tak? ahahahhahaaaaa...budak tu jawab " takyah kak..ahahhaaaa"..aku mmg tak tau wehhhh.....so, aku mmg FAILED! guna public transport ni...T_T sekian...

3 comments:

  1. teh camomile kite tuu.... sedap! sssluuuurrppppp~~

    ReplyDelete
  2. oh...sedaplah sangat sampai ai uweeeekkkkkkkk....
    haaaiihhhh...

    ReplyDelete

bg laluan yang cun komen dulu!..=,='