Instagram

Wednesday, October 3, 2012

perpisahan itu I.N.D.A.H bahagia juga I.N.D.A.H

Salam...

Da lama aku tak sembang2 kosong kan?..
aku ngah banyak masa terluang ni..banyak la sangat kennnnnn...
so, aku ingat nak sembang2 kosong..
biasa update blog benda2 yang meroyan jerk..
no..no..no..
sekarang tidak lagi..aku HAPPY ngan life aku..
walaupun lepas 1 masalah yg datang, pastu datang lagi 1 masalah yang lain..
tapi, Al-Hamdulillah, aku dapat hadapi dengan tenang..
aku sabar..slowly aku settlekan masalah yang datang bertimpa2 tu..
aku bersyukur kerana aku dgn adik aku hadapi dengan tenang,
slowly fikirkan cara terbaik utk settlekan masalah..ya..semuanya smooth jerk..
ya ALLAH, mmg benar sabar itu INDAH..

oh, sekarang ni baru aku dapat rasa yang perpisahan tu juga INDAH..
aku bukak mata seluas-luasnya, hikmah yang aku dapat drpd perpisahan ni mmg banyak..
oh, tak guna aku menyesal, kerana aku lagi menyesal kalau aku tak berpisah dengan mamat tu..
kennnnnnnnnnnnnn...aku ulangi MENYESAL hokey......

ok, aku sembang plak pasal life aku sekarang..
biasanya tiap kali aku update mesti pasal aktiviti yang aku buat kan..
sibok aku upload berpuluh2 gambar..
tapi skrg ni da ujung tahun..so, aktiviti luar mmg x banyak..
ko tggu tahun depan..x cukup tangan aku nanti..
buat masa sekarang ni, aku ada plan aktiviti aku untuk tahun depan..
hehehheee...x sabar wehhh..
aku nak BUSY kan diri aku dengan aktiviti yang berfaedah...ye BERFAEDAH..
aku ingat aku jugak nak start aktif balik dlm aktiviti kebajikan..
insyaallah kita bantu golongan yang memerlukan..
aku ingat nak join TREE PROJECT semula..

apa lagi yang aku nak sembang eh?
ok, aku nak selitkan benda ni jugak..lantak korang nak kata apa pun...hehehheeee
aku punya BLOG kan..ahahahaaaaa...


A : I love u...i Love u..
     tapi ana SENTAP!, sayang curang ..
     "U" tu sape?
Y : U mana sayang?
A : ala..yang sayang mention kat %)(*@# tu lah...
Y : hahahaha its "YOU" la cik Anna Hashim..
A : nama ana start drpd "A", celah mana datangnya "U" tu?
     huh!!
Y : ahahahahhahaaaaa...ok2, i dah tukar "YOU"..
     apalah sayang ni...hehehe


hahahahahhahahahahha.....SEE....SEE....korang tengoklah tu..
aku perhatikan je perangai dia tu...sentapppppp  ai tau...
DUSH! DUSH!...*tumbuklajulaju...





aku akhiri entry aku dengan gambar MUKA MINTAK PELEMPANG AKU NI..ahahhaaaa






ok, lah...bye..
Mmmmmuuaaahhhh!

2 comments:

bg laluan yang cun komen dulu!..=,='