Tuesday, July 24, 2012

Contest Raya sepet GOJES 2012

Si budak SEPET ni ada buat Contest raya..
aku tak tau dia mimipi apa sebab baik hati sangat nak bagi org hadiah..
dan aku mmg pantang nampak benda2 yg PERCUMA ni..

cara-cara nak dapat hadiah daripada SEPET :-

1)copypaste gambar dibawah ni & letak kat sidebar belog korang sampai lebam ..ahahahaaa
sampai 10th augus 2012, berlinkkan SEPET

i'm DONE!
2) sila LIKE fanpage SEPET SHOP kat FB ..like sampai lebam bam bam bam..



3) buat entry yang paling SEDIH kenapa korang nak sangat BEG dari SEPET ni..


kehadapan miss SEPET, nama aku Anna Hashim..umur aku 27 tahun..
aku minat gila2 dengan beg2 yg ko jual kat SEPET SHOP tu..hari2 aku tunggu ko buat entry pasal
handbag2 baru yang ko nak jual..tiap saat aku renung satu2 beg yang ada kat belog SEPET SHOP tu..
oh, pandai sungguh si QERY snap gambo BEG2 tu, sampai aku rasa sungguh gojesnye BEG tu..tapi tiapkali ko buat entry pun mesti pasal ko updated tracking no beg yang ko nak hantar kt customer..oh, aku menangis atas kerusi sorang2..ko sungguh kejam SEPET SHOP!
Bila aku bukak beg duit aku,aku hampa sekali! huh....lebih banyak kertas resit daripada kertas yg bertulis note RINGGIT MALAYSIA...
aku baru teringat yang aku ada 2 tabung berisi $syiling..oh, hati aku berbunga kembali..masih ada jalan....
aku buat keje kat opis laju2 dengan harapan kalau keje aku da siap semua BOSS aku akan bagi aku peluang balik awal...tapi..memang tak lah kan BOSS aku nak bagi aku peluang balik awal...
bila aku da sampai rumah aku terus berlari pergi mendapatkan 2 tabung kesayangan aku..aku angkat..eh, ringan lah..aku tonggeng2 tabung aku..kcingg..keluar duit syiling $0.05..aku menangis lagi...
dugaan aku sungguh berat untuk memiliki handbag yg aku idam2kan kat SEPET SHOP..agak2 korang rasa si SEPET, tu bagi tak kalau aku nak buat installment beli BEG kat dia? maksud aku HUTANG..bulan2 aku bayar ar singgit dua sampai hutang habis..=,='
kalaulah SEPET, dengar luahan hati aku ni..hhhhhmmmm...alaaahhaaiii...

ahahhaaaaaa, aku tak tau apa yg aku mengarut ni....SEPET & QERY tolong jgn gelak bila baca apa yg aku mengarut ni..



4) LASTLY but NOT LEAST, sila lah tolong aku dengan LIKE  SEPET SHOP..( jahat tau ko ni sepet paksa orang like fanpage ko..ahahahaaa )
selepas itu korang semua sila join contest ni sekali ..( kena paksa lagi )
Maklumat lanjut boleh ke Blog Sepet The Gojes, haha! ( aduhhhhh....nasib nak beg free...)
tapi masalahnya BELOG usang aku ni ada ke yang FOLLOW? ada ke yg baca?..agak2 klu BELOG aku ni xde org follow or org baca, penyertaan aku ni DISQUALIFIED tak?

1 comment:

  1. good luck..!

    singgah sini dan follow.

    :)

    http://dengarisaya.blogspot.com

    ReplyDelete

bg laluan yang cun komen dulu!..=,='