Tuesday, December 6, 2011

KSRS & friends indoor games championship 2011 (sukan dlm pintu)

Salam manis haibeautiful semua =)


Rasa mcm da lama je kan tak mengomel kt dlm blog ni..rasa cam da bersawang sket Blog ni..
haishhhhh.....sape tuan punye blog ni? =,='


bukannya apa, last week sekali lagi SYE mengalami minggu yg superduper busy...
haishhhhh...jgn tanyalah BUSY tahap mana..tahap gaban!


last week my company club KSRS (kelab sukan & rekreasi Shapadu), menganjurkan indoor game..
dan SYE salah seorang drpd AJK/Urusetia yg tak busy pun....
dan SYE pun salah seorang drpd ATLET yg bertanding..hehhehehehe
SYE masuk game apa? hahhahahaaa tunggu......korang tgk jelah kt gambar nnt..
kejap eh...


Wlupn penat (penat sbb x henti2 bergerak kesana sini hahahahahha) tp enjoy sgt2..mmg best la...
coz indoor ni menggabungkan Shapadu KSB (kemaman), SEEN HQ, Wisma berkat, LSSB (lebuhraya) serta MBSA...(team DART MBSA mmg terbaiklah) ada 1 team lg SYE lupa nama..sorry, mereka menghantar kontinjen utk pertandingan DART..mmg terbaik juga lah mereka ni...fuh! mmg tahap internasional nyer player =)


dan paling x boleh lupa pada seorang budak kecik yg mmg aktif..x habis2 sebut cucun cucun (susun susun..)....lebey lebey...(lebih lebih..) budak kecik ni pelat..time ni dia ngah susun guli dlm lubang congkak..
dan sorang lg budak montel yg bernama amiera..comel..habis 3 tin air 100+ dia habiskan..hahahahahahahaha
mmg btol2 sihat budak ni.....


oklah, cakap lebih pun x guna kan? layan jelah gambar2 ni...
-
-
-
-
-
-
-
-
-

errrrr....dan 1 lg SYE nak mention kt sini..AYIE & HAIKAL adalah punca kekalahn team karom!
yeaaaa....mereka berdua harus menerima kenyataan dan harus dipersalahkan..
x payah nak buat muka seposen tunjuk trofi depan org ramai..
kerana SYE adalah JUARA utk pakaian terbaik =) (xde kena mengena ngan dart pun! haishhh...)

hahahahahhaaaa *gelakjahat!

haaa........nampak tak? nampak tak?


yg paling x best adalah, sekali SYE mendapat no cabutan bertuah yg tidak bertuah..haishhhhhh...
unlucky btol la.....
liena, kenapa awak x tiup sket kt balang tu....hahahhaaaa
kak lin pun sama, bukan kemain banyak lg no cabutan bertuah yg kak lin dapat..
tp satu pun tak bertuah..hahahahhahaaa :-p
takpe2..tahun depan cuba lagi...usaha tangga kejayaan..chaiyok2x!


Assalammualaikum..tak jawab dosa, kalau jawab sayang :-)


inilah dia AJK yg bertugas..sebelum SYE belot ke pasukan merah =)

papehal baca doa dulu beb...ambil keberkatan =)

nilah dia punca kekalahan karom..haishhh =,='

time ni haikal boleh r senyum..lawan team sayur :-p

bersih ke?

hahahahha nilah dia sukan yg SYE join..dart...

kalau korang teror, cuba kira berapa point ni? jeng jeng....kira cepat!

en bad mmg hebat!

ni plak berapa point?

kakak lebuhraya yg serius!

hahahhahahaaa......juara kita!

hebat2 belaka mereka ni...

reaksi orang yg kalah ke ni?

No comments:

Post a Comment

bg laluan yang cun komen dulu!..=,='