Thursday, October 20, 2011

need vacations!!!!!

salam manis haibeautiful semua...

hahahaha belum pape lagi SYE da gelak, yelah kan entry kt atas tu bunyinya macam tensen jerk kan...
hahahaha desperated sangat nk pi vacations ni..
yelah b4 this once a year mesti bercuti kt pulau anywhere but sekitar malaysia jerk..but tahun ni??????? auwwwww sodih din..
but i have my own goal!
hahaha i akan lebih bersemangat untuk pergi bekerja bila i dah set kt my mind
"oh, kena kumpul duit! nak pi bercuti jugak"..hahahahaaa
hopely korang semua doakan SYE k...

ah! SYE x kisah pun pergi bercuti kt mana2..
asalkan SYE puas..hehhehehe dapat release tension!

tp, SYE teringin nak pergi ke perhentian island, yg mcm dalam gambar ni...
CETENGOK! CETENGOK!


nak sangat pergi kt tmpt ni............


hopely dapat pergi sini..kena kumpul duit banyak2...






tp, klu dapat pergi GENTING HIGHLAND pun boleh la...drpd xde kan..hahahahhaa
lgpun SYE mmg sukakan genting highland ni..
sejuk & terasa macam kt luar negara..hahahhaaa
nak pi overseas mahal sangat..seb baik malaysia ni ada tempat yg sejuk2 jugak..=)
LOVE MALAYSIA, semuanya ada disini..hahahahahhaa


cantik kan??? tan sri lim goh tong ni mmg bijak & genius..





dapat naik benda alah ni, mmg best!

No comments:

Post a Comment

bg laluan yang cun komen dulu!..=,='