Instagram

Monday, September 8, 2014

Sembang Kosong

Assalammualaikum :)
aku dah lama tak menulis dalam blog ni.
bukan xde story..
entry perhentian pun aku x habis lg
bukan apa.
lately ni aku malas.
busy dengan kerja.
busy dengan semua benda.

nak buat entry food review pun x terbuat.
entah lah
aku malas nak memikir ayat apa yg aku perlu susun.
nak start daripada mana pun aku tak tahu.

sebelum ni da janji ngan kawan2 sekolah, untuk buat novel bersambung.
pun kelaut da semua tu.
aku tak tau apa yang busy sgt.
tp since aku kerja kat KL, totally berubah.
memang busy.
wlumcmanapun Alhamdulillah.
Rezeki tu datangya daripada Allah.
aku bekerja utk mak n adik2 :)

oh, ada 1 benda yang aku nak story.
ehemmm....ehemmmmmm
last time aku ada publish gambar aku, yg berat badan aku da naik kan?
62kg..*nightmare
now rasanya da turun..yeayyyyyy
seluar jeans lama semua da boleh sarung.
seluar kerja pun sama :)
nak bawak diri pun senang :)

rahsia aku?
SUSAH HATI.
bila aku susah hati
aku susah makan
susah tidur
serba serbi susah
tp 1 je yang senang
berat badan aku yang senang turun :)

hehehheeee
nanti lah aku kongsi TIPS diet drpd aku.
mcm2 cara da aku cuba.
tp makan2 pil kurus ni mmg aku x sentuh lgsung
sebab semua tu menipu jerk.

Adios :)



4 comments:

  1. Assalamualaikum dan Salam Kenal.. :D

    Silalah dengan cepat update pasal rahsia diet tu hahahhaaa nak juga tahu :P

    http://timetravelafif.blogspot.com/2014/12/jordan-part-4-river-trekking-wadi-al.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam...
      alamak, da lupa laaaaa..sebab byk sgt cara hehehehehe

      Delete
    2. Hahahaa... dtg kembali nak baca trip pulau di sini hehehe.. :D

      Delete
    3. hhehehheeee....baca lah... now saya ngah menghitung hari nak ke jeng jeng jeng.. rahsia.

      Delete

bg laluan yang cun komen dulu!..=,='