Instagram

Thursday, June 7, 2012

one fine day with A.M.A.N.I.Z.U.L.A.I.K.H.A

salam..
last week aku habiskan masa balik rumah kakak bf aku ( kayong ) kat cheras..
hari sabtu habiskan masa jalan2 with zulaikha,ibu+ayah zulaikha,BF aku, mak+ayah+adik bf aku..
jalan2 kat SOGO & jalan TAR..
penuh sesak ngan orang kat jalan TAR tu..
penat jugak tapi best..
tapi zulaikha nmpk enjoy jerk..senyum je memanjang, mata bulat pandang sana sini especially kamera :-) 
malam plak zulaikha berkaraoke kat rumah, nasib opah & atuk ada..so boleh la temankan zulaikha..
sementara zulaikha berkaraoke kat rumah, ibu+ayah zulaikha cabot awal2 pi downtown cheras..
ahahahahaaaaaa.....pandai tau ayah+ibu zulaikha larikan diri drpd dengar zulaikha berkaraoke :-)
jalan2 sampai 2 pagi..fuuuhhhhh...mmg penat tapi best..
aku tau korang da bosan baca kan? jom tengok gambar zulaikha plak..




zulaikha excited sbb 1st time naik train :-) ( auntie pon exited jgk zulaikha..ahahhaa )





 bertapa bulatnya mata zulaikha ni pandang kamera :-)







hari ahad sebelum hantar opah+atok+maksu zulaikha balik ke perak, kami singgah 
makan ice cream kat tutti frutti..coz maksu zulaikha teringin sangat nak merasa ice cream tutti frutti ni..
melepas hajat la kiranya...



suka gambar ni sbb zulaikha pandai posing..senyum zulaikha sbb deco kt dlm tutti frutti ni cantik :-)




 maksu zulaikha melepaskan hajat kt tutti frutti :-)




zulaikha with opah tersayang..time ni zulaikha teringin nak ice cream tutti frutti..ahahahaa lawak betol...






















btol tak apa yang aku cakap? mata bulat jerk pandang kamera..siap buat aksi muka lagi..
mcmana lah aku x rindu kat cik zulaikha ni..lagi2 sejak da pandai main ni..
haisshhh....cik zulaikha yang cantik manis, sudah kawen ke belum? cik zulaikha...lalalaaaaa

No comments:

Post a Comment

bg laluan yang cun komen dulu!..=,='